BENIEUWD NAAR DE ERVARINGEN VAN EERDERE TIPIFEESTJES?

Lees hier dan een aantal reviews:

We hebben een fantastisch feestje gehad! Onze dochter Mila (9 jaar) en haar vriendinnen hebben van alles zo enorm genoten. Het was heel fijn met een persoonlijk instructie filmpje over hoe je het makkelijkste op kunt bouwen en weer kan opruimen. Het was zo gedaan! Heel leuk ook dat er van alles bij zat voor de aankleding; lampjes, vlaggetjes, kussentjes, plantjes, slaapmaskers etc. Maakt het geheel helemaal af.

Wat een feest! Als je een echt tof slaapfeestje wil geven, kan ik Marjolijn zeker aanraden, ze denkt met je mee over het thema en de kleuren en het wordt helemaal compleet afgeleverd. Echt top! Dank je wel Marjolijn, je hebt onze meid een fantastisch feestje bezorgd.

Wat een fantastisch idee! De meiden wisten niet wat ze zagen toen ze de kamer binnen kwamen en de hippitipi tenten zagen. Alles was super netjes en top geregeld. Er zaten zelfs 2 spelletjes bij, die vielen ook in de smaak. Kortom het was een top feest en iedereen heeft enorm genoten, dus echt een aanrader.

Echt een super feestje! Ik was een beetje laat met regelen, maar dat was helemaal ok. Super flexibel, en het kon allemaal nog geregeld worden. Alles ziet er top uit, en de meiden hebben heerlijk (kort) geslapen op de bedden!
Marjolijn is heel vriendelijk en enthousiast en denkt heel erg mee! De spullen waren zo opgezet en het zag er meteen feestelijk uit! Kortom echt top!

Benieuwd naar meer reviews?

Klik dan hier : Reviews op Google