HALLO

IK BEN MARJOLIJN

38 jaar en moeder van 2 fantastisch lieve meiden van 10 en 12 jaar oud en getrouwd met de allerleukste.

De afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan in de hospitality sector en als ik van 1 ding het meest blij kan worden is het wel mensen in de watten kunnen leggen. Ik wil altijd net een stapje extra zetten en van elk moment een feestje maken!

Iedere verjaardag van onze dochters is het weer een uitdaging… Wat doen we dit jaar voor kinderfeestje? Als geen ander weet ik hoe lastig het voor ouders kan zijn wéér iets origineels te verzinnen voor een kinderfeest of andere feestelijke gelegenheid.Door deze jaarlijkse uitdagingen ben ik gekomen tot dit fantastische concept en kan ik daar heerlijk mijn creativiteit in kwijt.

HippiTipi Slaapfeestjes biedt volledig verzorgde slaapfeestjes aan welke uw kind nooit meer zal vergeten. In toffe & originele thema’s compleet uitgewerkt. Je hoeft zelf niets meer voor te bereiden! Je hoeft het alleen in huis te halen, en na afloop heb je er geen troep van! Klinkt fantastisch toch? De kinderen zullen er nog lang aan terugdenken, en daar doen we het als ouders voor!

Neem gerust contact met me op en ik organiseer graag het tofste slaapfeest die jouw kind zich ooit had kunnen voorstellen. Ik kijk er naar uit!
Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen en ik help er graag bij 🙂

Veel liefs Marjolijn