Blog HippiTipi Slaapfeestjes

 • ✴︎

  25 maart 2024
  ✴︎

  Tipislaapfeestjes Brabant

  Het ultieme slaapfeestje in een tipitent!

  Welkom lieve feestbeesten. Ben jij klaar om een nacht vol plezier en avontuur te beleven? Stap dan binnen in de betoverende wereld van tipislaapfeestjes. We nemen je mee op een reis naar plezier en onvergetelijke herinneringen.

  Waarom Tipitenten?

  Waarom zou je jezelf beperken tot saaie slaapzakken op de vloer als je kunt slapen in een gezellige tipitent? Tipitenten voegen een vleugje magie toe aan elk feestje. Met hun unieke vorm en gezellige sfeer creëren ze de perfecte setting voor een nacht vol gezelligheid. Het is een ervaring die je kind nooit zal vergeten. Het beste van alles? De onvergetelijke herinneringen met je vrienden en vriendinnen. Of je nu samen lacht, kletst, danst of gewoon gek doet met elkaar, een tipislaapfeestje is altijd een goed idee.

  Hier zijn enkele activiteiten om ervoor te zorgen dat het slaapfeestje een avond/nacht wordt om nooit te vergeten:

  1. Filmavond: Kies een paar favoriete films uit en creëer een gezellige bioscoopervaring met kussens, dekens en natuurlijk popcorn.

  2. Spelletjesmarathon: Van bordspellen tot kaartspellen en alles daartussenin, en vergeet de Kletspot niet die HippiTipi mee zal leveren met de spullen.

  3. Make-over en fotoshoot: Laat iedereen hun creativiteit loslaten met make-up, haarstijlen en gekke outfits. Vergeet geen fotoshoot te houden om al die geweldige looks vast te leggen!

  4. Beautysets: Een leuke en ontspannende activiteit is lekker tutten met je vriendinnen. De beautysets zijn te huur, en je kan heerlijk maskertjes doen met de meiden.

  5. Spookverhalen vertellen: Creëer een spannende sfeer met de lampjes en wissel enge verhalen uit. Zorg ervoor dat het niet te eng wordt, want het is tenslotte een slaapfeestje!

  6. Midnight Snack Bar: Stel een buffet samen met allerlei lekkernijen zoals popcorn, chips, snoepjes en frisdrank. Laat iedereen zelf zijn favoriete snack samenstellen en genieten van een late-night traktatie.

  7. Bingo: Hijs de papa in een glitter jasje en je hebt de Bingo Showmaster. De Bingomolen is te huur voor 10 euro. Haal leuke kleine kadootjes in huis en je kan los. Succes gegarandeerd!

  8. Dance Party: Zet een afspeellijst op met toffe muziek en ga lekker maf doen met je vriendinnen/vrienden. Dansen is altijd een goed idee toch?

  Met deze activiteiten wordt jouw slaapfeestje gegarandeerd een nacht om nooit te vergeten. Vergeet niet om veel foto’s te maken en vooral veel plezier te hebben met je vrienden!